The Reception Of Ayu & Shah, Ampang

 

IMG_1414 IMG_1284 IMG_0019

 

Read the rest of this entry »

Reception Fadzlina & Farizul, Laman Pengantin

 

 

IMG_0100 copy

IMG_1173

IMG_0030

 

Hello semua!!! Dah lama tak update foto blog. Alhamdulillah ni  ada sikit masa nak update entry kat blog ni. Pasangan Fadzlina & Farizul dari melawati. Macam fazura tak? Jangan marah fadz, gurau-gurau, event dia orang walaupun simple je tapi menelan kos belanja yang agak besar. Jadi korang-korang yang ada plan nak kahwin tu simpan-simpan la duit dari sekarang. Banyak belanja kenduri-kendara ni..Dari benda-benda kecik sampai la benda besar semua kena ambik kira tu..
Anyway thank you for hiring us team mukhrizudey photography. Semoga korang happy selalu.

Nazril Youb
Junior Photographer
Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography
Mail: nazrilyoub@gmail.com
FB : http://www.facebook.com/nazrilyoub.photography
Tel : 012-356 3759

 

 

Read the rest of this entry »

The Reception Of Najiha & Hafiz, Putrajaya

Hello to all viewers…Thank you for viewing my photo blog as Iam really young in this industry. I wanted to share to you guys some of the moment that I captured at the Reception of Najiha & Hafiz at Multipurpose Hall Presint 8, Putrajaya. Because of the distance between Hafiz’s house is quite far, so they are rushing to get ready to the hall. But everything went very well, only when we are started to shoot for portraiture the rain started to shower. But we managed to finish our job. Anyway thank you for hiring our team at Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography. Happy Marriage!! 
028 2

Nazril Youb
Junior Photographer
Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography
Mail: nazrilyoub@gmail.com
FB : http://www.facebook.com/nazrilyoub.photography
Tel : 012-356 3759

Read the rest of this entry »

Reception Rahayu & Syahrir

Hello semua!!! Hari ini dah 14hb bermakna tinggal 1 hari sahaja lagi untuk “Year end sale” berakhir. So siapa yang dah ada date tu booking cepat-cepat sebelum promo ni berakhir. Jom tengok entry dari saya, Rahayu & Syahrir. Bertempat di Puspanitapuri, Putrajaya. Dia orang ada jemput VIP yang special, bekas orang nombor 1 negara, Tun Dr. Mahathir. Teruja jugak la untuk saya yang first time jumpa. Sekarang ni musim hujan, so tak dapat nak shoot potraiture dekat luar. Terima kasih kepada yang sudi tengok gambar-gambar dari saya. Semoga happy always untuk Rahayu & Syahrir!

Nota kaki: Promo akan berakhir pada 15.1.13!

1

2

3

Nazril Youb
Junior Photographer
Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography
Mail: nazrilyoub@gmail.com
FB : http://www.facebook.com/nazrilyoub.photography
Tel : 012-356 3759

Read the rest of this entry »

Reception Dr. Adlin & Fadhli

 

Entry kali ini bertempat di Dewan Bukit Damansara. Reception sebelah lelaki. Adlin dengan Fadhli ni bagai pinang dibelah dua. Majlis ni habis agak awal so ada banyak masa nak ambik potraiture dekat luar dari dewan. Nampak  je macam kekok depan kamera tapi bila dah posing kalah model hehe.. Anyway congratulation to both of you, thank you for hiring us Mukhriz & Udey Photography. Our team wishes you guys happy married!

 

Nota kaki: Macam ewen mcgregor yang dalam citer star wars tu pun ada..

IMG_8804a

IMG_8821

IMG_8871

 

Nazril Youb
Junior Photographer
Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography
Mail: nazrilyoub@gmail.com
FB : http://www.facebook.com/nazrilyoub.photography
Tel : 012-356 3759

 

Read the rest of this entry »

Coming soon…

IMG_8814a

This week agar busy dengan my daughter baru masuk sekolah tadika. So nak update blog agak busy. Lepas dah reda sikit nanti nak update entry dr. adlin dengan pasangannya fadhli ni.

Anyway thank you kepada yang datang tengok – tengok blog ni!

Nota kaki: Semoga hari ini lebih baik dari semalam

 

Nazril Youb
Junior Photographer
Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography
Mail: nazrilyoub@gmail.com
FB : http://www.facebook.com/nazrilyoub.photography
Tel : 012-356 3759

The Reception of Dr. Ileena & Ungku Afiq

Hello!! Semua dah ada azam baru sempena tahun 2014 akan tiba tak lama lagi? Hopefully azam tahun 2013 sudah tercapai. Jom kita tengok entry ni dari Dr.Ileena  & Ungku Afiq. Majlis ni berlangsung dekat Dewan Merak Kayangan, Keramat. Sebelum majlis dah rehearsal sikit so semasa majlis semuanya berjalan dengan lancar. Majlis reception ni habis agak awal so boleh la pergi shoot dekat luar. Cuaca pun baik tapi sebabkan habis awal so kena tunggu redup sikit.

Bagi Ileena & Afiq, semoga happy always dan terima kasih hired Mukhriz & Udey Photography!

Nota Kaki : Nak tengok banyak lagi gambar click dekat read the rest of this entry, enjoy!

IMG_7984

IMG_7971

IMG_6820

  Nazril Youb
  Junior Photographer
  Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography
  Mail: nazrilyoub@gmail.com
  FB : www.facebook.com/nazrilyoub.photography
  Tel : 012-356 3759

Read the rest of this entry »

Year End Sale!!!

1475980_10152163750529529_344515037_n

Setiap hujung tahun mesti ada jualan murah sana sini, kami dekat Mukhriz & Udey Photography pun ada buat special promotion untuk yang nak guna khidmat jurugambar kami. Jom booking sekarang sebelum terlambat!

 

 

Nazril Youb
  Junior Photographer
  Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography
  Mail: nazrilyoub@gmail.com
  FB : www.facebook.com/nazrilyoub.photography
  Tel : 012-356 3759

 

Solemnization Asma & Faruq

1

2

3

 Nazril Youb
 Junior Photographer
 Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography
 Mail: nazrilyoub@gmail.com
 FB : www.facebook.com/nazrilyoub.photography
 Tel : 012-356 3759

Read the rest of this entry »

Solemnization Farah & Nazif

34

32

31

Nazril Youb
 Junior Photographer
 Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography
 Mail: nazrilyoub@gmail.com
 FB : www.facebook.com/nazrilyoub.photography
 Tel : 012-356 3759

Read the rest of this entry »